Foredrag og networking i Midtjylland: Hjemmeundervisning – hvad kræver det at løfte opgaven fagligt og socialt?

Lørdag d.4 september 2021 afholder filosof og offentlig formidler Mie Storm foredrag om hjemmeskole i Brædstrup i Midtjylland. Efter foredraget er der afsat tid til debat, og efterfølgende fælles frokost og networking (med i prisen).

Om eventet:


Er du interesseret i, overvejer eller planlægger at hjemmeundervise – herunder hjemmeskole eller unschoole? Så er dette event noget for dig!


Programmet er sammensat, så det giver dig en grundlæggende teoretisk viden omkring børn og læring, som ikke italesættes i diskursen omkring traditionel skoling. Det giver dig også en dybere indsigt i, hvordan et liv med hjemmeundervisning kan se ud.


Program


Kl. 11-12.30: Foredrag med Mie Storm
– Børns generelle behov i den tidlige skolealder
– Hvorfor hjemmeundervise, herunder hjemmeskole eller unschoole?
– Den faglige opgave
– Den sociale del
– Mies eget syn på hjemmeundervisning
– Om hjemmeundervisning samtidigt med hjemmepasning af mindre søskende
– Forældrebyrden og forældrefællesskab
– Det langsigtede perspektiv – som at komme ind på videregående uddannelse.
Kl. 12.30-14: Fælles frokost og netværk

Om foredragsholderen


Mie Storm jonglerer til dagligt hjemmearbejde og et unschooling liv med to børn hjemme og et tredje på vej.
Hendes virksomhed Kulturkritisk Forum er kendetegnet ved at formidle om dét, vi ikke vil tale om. Her fordyber hun sig i kulturelle normer, der sætter dagsordenen for den rolle, børn har i samfundet – herunder i særdeleshed ift. daginstitutioner og skoleinstitutioner.
Fra virksomheden bedriver Mie Storm offentlig formidling af forskellig art. Hendes uddannelsesmæssige baggrund er cand. mag. i Anvendt Filosofi med speciale i psykiatri og bevægelser i det menneskelige sind. Og så har hun også rundet en bachelor i Engelsk Sprog og Internationale Studier, med særligt fokus på kulturforståelse. Endeligt krydret på toppen med efteruddannelse i kommunikation. Inden hun gik selvstændig for fire år siden, arbejdede hun inden for psykiatri- og asylområdet.

Pris og tilmelding


Kr. 350 pr. pers. inkl. frokost og drikkevarer.
Overføres på MobilePay til tlf. 93 93 16 07.
Skriv dit fulde navn i tekstfeltet.
OBS. din billet er først booket, når du har trykket “deltager” i begivenheden på Facebook (find den her), og har overført beløbet på MobilePay.
D. 20. august 2021.
Tilmeldingen er bindende.
Der er plads til max. 30 deltagere – først til mølle.