Hjemmepassere i Rebild kommune eller omegn ;)

Velkommen til Kulturkritisk Forum Fora Nordjylland Hjemmepassere i Rebild kommune eller omegn ;)

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #728 Svar
  June
  Gæst

  Hej med jer
  Jeg hedder June og er 31 år. Jeg er gift og hjemmepasser vores yngste på 2 år. Vi bor i 9520 Rebild. Vi søger legeaftaler og netværk som også hjemmepasser.
  Vi tager som regel i legestue hver onsdag i hellum. “Spiren” holder til på friskolen i hellum. Find gruppen på Facebook hvis i vil være med 🙂
  Kh June og Bertil

  #747 Svar
  Eva
  Gæst

  Hej June og Bertil. Vi har været med til legestuen én gang og vi kommer højst sandsynlig igen på onsdag. Det lyder spændende at du leder efter ligesindede, lad os tales ved om det til legestuen 🙂 Vi har Sylvester på 1.5 år. Hilsen Eva, Robert og Sylvester.

  #754 Svar
  Anita
  Gæst

  Hej.
  Jeg hedder Anita og går med tanken om at hjemmepasse vores to yngste. Vi bor i Støvring. Men kan det passe, at jeg har læst rigtigt, at man kun kan få tilskud i et år, og at det kun er til børn fra min. 24 uger til 2 år og 11 mdr.?
  På forhånd tak 🙂
  Vh Anita

  #762 Svar
  June
  Gæst

  Eva: jeg tror da vi har hilst på hinanden så 😊 vi satser på at komme i legestuen på onsdag ihverfald.
  Anita: ja det er nemlig helt rigtigt at man kan få tilskud til pasning af eget barn, tilskud i et år pr barn. Det lykkes os at få indført 👍 🙂 kan kun anbefale at hjemmepasse!

  #1746 Svar
  Rikke
  Gæst

  Hej,

  Jeg ved dette er en ældre tråd, men måske nogle alligevel ser med. Jeg overvejer at hjemmepasse vores 13 mdr. Datter
  . Jeg søger virkelig nogle kulturkritikere at tale med situationen om og også gerne nogle som allerede har kastet sig ud i hjemmepasning og som måske samtidig er sprunget ud som selvstændig eller har andet hjemmearbejde. Du/I må meget gerne bo i eller omkring Støvring og kunne være fedt hvis du også havde jævnaldrende barn/børn.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
Svar til: Hjemmepassere i Rebild kommune eller omegn ;)
Dine informationer: