‘5 friheder, der styrker dit barns selvfølelse’

I foredraget ‘5 friheder, der styrker dit barns selvfølelse’ går jeg i dybden med fem måder, du kan give dit barn (endnu mere) frihed. Frihed til at være (sig selv) og mærke sig selv. Du får dybdegående refleksioner omkring børn, frihed og selvfølelse, og vi nedbryder kulturelle myter, der er en klods om benet på børns selvfølelse. Du får konkrete værktøjer til at håndtere og anvende disse refleksioner i praksis, med det formål at styrke dit barns selvfølelse.

Lyt til foredraget, hvis du har brug for inspiration – og støtte til hvordan du kan skabe rum for at dit barn kan stå stærkt i sig selv.

Foredraget er 100% online, og kan pauses efter behov. Du kan også lytte til foredraget som podcast, hvis du undlader at låse skærmen på din telefon/tablet imens.

Foredraget koster 125 kr, og du får adgang til det, ved at overføre pengene til tlf. 2115 9159 via MobilePay. Angiv ‘5 friheder’ og din mailadresse i emnefeltet, så jeg ved, hvad du ønsker at modtage. Herefter modtager du et link til foredraget. Du har linket til foredraget, så længe det er til salg (og jeg har ikke planer om at tage det ned any time soon).

 God fornøjelse!

– Mie Storm