‘Fra kaotisk tankemylder til kritisk tænkning – gør dit karaktertræk til din styrke’

Kender du følelsen af at dit hoved er så fyldt med tanker at du slet ikke kan skelne dem fra hinanden eller skille dem ad?

At føle dig overvældet, bekymret og ude af kontrol i forhold til at kunne bringe dig selv til ro, og “slukke for” din hjerne?

Det er den følelse, der kommer, når du har tid for dig selv. I bilen, i toget, i sengen – hvor end du er alene med dine tanker.

Det, du oplever, er tankemylder. Det sker for rigtigt mange mennesker – og sikkert mange flere, end du lige umiddelbart tror.

Men hvorfor sker det lige for dig? Det kan der være mange grunde til.

Mit bud er:

Du er et menneske med en høj grad af empati. Du har en stærk forbindelse til din intuition. Dit høje niveau af empati gør også, at du har svært ved at slippe ting – fordi du lever dig ind i alt med hele din sjæl. Du føler alting så dybt – dybere end du oplever dine omgivelser gøre.

Det kan både føles som en velsignelse og en forbandelse at føle alting så dybt.

Forbandelse, fordi du ender i et virvar af tankemylder. Her kan du ikke finde ro, og du har svært ved at udrette noget. At gøre noget ved alle dine tanker. Fordi du er sat i skakmat af din egen overvældelse.

Velsignelse, fordi din høje grad af empati gør dig i stand til at tænke, udvikle og udrette virkelig meget godt. At leve et dejligt liv i overensstemmelse med dine værdier, fordi du føler dem så tydeligt – når du ikke er overvældet, that is.

Men hvordan kommer du fra overvældelse til et sted, hvor du kan anvende dette helt fantastiske karaktertræk som en styrke? Som en kilde til ro, tilstedeværelse i dit liv og nye, dybere indsigter, som gør dig i stand til at bidrage med mere af dig til verden?

Via KRITISK TÆNKNING – en rationel tænkemåde, der gør dig i stand til at systematisere og kvalificere dine tanker, indsigter og fornemmelser, så du kan bruge dem konstruktivt til at sikre trivsel og udvikling. Både personligt og fagligt.

KRITISK TÆNKNING er et exceptionelt konstruktivt værktøj til det empatiske menneske, der reflekterer meget over dets omgivelser, livet og det selv.

Når du lærer at forstå hvad kritisk tænkning er – og ikke er, kan du bruge det som superværktøj til at gøre dine karaktertræk til dine styrker, både fagligt og personligt.

Dét lærer jeg dig i min online workshop: ‘Fra kaotisk tankemylder til kritisk tænkning – gør dit karaktertræk til din styrke’.

Jeg bruger selv ‘kritisk tænkning’ på daglig basis, for at kvalificere og systematisere mine tanker, fagligt og personligt. Det har fået mig længere i mit arbejdsliv, end noget andet værktøj. Det har givet mig mere ro i sindet, end noget andet værktøj.

Det har gjort det samme for så mange af mine kunder – og det vil gøre det samme for dig!

Workshoppen ‘Fra kaotisk tankemylder til kritisk tænkning – gør dit karaktertræk til din styrke’ sættes til salg 1. september 2021 og er til salg måneden ud. Workshoppen sælges kun i september.

Vil du være sikker på at få besked, når workshoppen sættes til salg, kan du skrive dig på interesselisten neden for. Det koster dig kun din e-mail adresse, og så modtager du direkte besked i din mailbox, når workshoppen udbydes.

Vi ses på en rejse mod kvalificerede indsigter og mere ro i sindet!

Pssst… Workshoppen er fagligt funderet i teori om kritisk tænkning fra en lang filosofisk tradition og om mennesker med en stærk empatisk karakter fra psykologisk teori. Jeg gør teorien letforståelig og oversætter den til hverdagsstof, enhver kan tage ind. Ingen hokus-pokus, ingen quick-fixes og tom snak. Her tages tænkning seriøst.

På workshoppen arbejder vi med at skabe balance mellem at tænke kritisk, så vi kan leve bevidst – og at lade os selv lande i nye indsigter, stå stille for en stund og slukke for tankemylderet. ‘Restitution før præstation’ gælder i alle livets aspekter, og derfor også i forhold til kritisk tankevirksomhed og bevidst livsførelse. Du skal derfor arbejde med at lande i modstykket til en accelereret præstations- og adskillelseskultur: Nemlig at stille sunde kritiske spørgsmål, hvor du ikke “må” – og derved finde frem til hvad opskriften på det gode og meningsfulde liv er for dig, ved at lære at tage stilling til hvad der giver – og ikke giver mening for dig.

Du skal også arbejde med ikke at lade kritisk tænkning falde i adskillelsesretorikken, og lade dig overvælde af tankemylder og en følelse af forpligtelse til at forholde dig til alt og alle. At deltage/yde/bidrage via din tænkning og refleksion non-stop. Det er 100% i orden at stå stille med dine indsigter for en stund – og du lærer i denne workshop hvorfor og hvordan.

Workshoppen består af to dele, og du vil opleve at der er øvelser til dig knyttet til begge dele.