Workshop-forløb: Stå stærkt i din rolle som omsorgsaktivist

Mangler du sparring omkring hvordan du formidler din viden – og dine indsigter ift. en omsorgsrevolution, uden at støde din omgangskreds fra dig?

Så er workshop-forløbet ‘Stå stærkt i din rolle som omsorgsaktivist‘ startet i Kulturkritisk Forums online kursuslokale!

Hvis du mangler et trygt fællesskab, hvor du kan få inspiration og konkrete værktøjer til at stå stærk i din rolle som omsorgsaktivist, uden at støde dine omgivelser fra dig, er workshop-forløbet noget for dig!

Her arbejder vi i dybden med blokader, bekymringer og frygt, der kan stå i vejen for at vi tør gå ud i verden og tale om en anden måde at tænke – og praktisere omsorg på.

  • Måske har du lyst til at tale med dine omgivelser om den viden, du har tilegnet dig, og de indsigter, du har gjort dig, i forhold til måden, vi er i verden med os selv, hinanden og særligt vores børn på – men du holdes tilbage af en frygt for at komme til at såre og skubbe folk fra dig? Folk, du holder af, og hvis tilstedeværelse, du ønsker i dit liv.
  • Måske er du allerede i gang med at arbejde aktivt som omsorgsaktivist, men har brug for konkrete værktøjer og sparring med ligesindede omkring processen, arbejdet og reaktionerne?

Uanset dit udgangspunkt, er fællesskabet at finde her i Kulturkritisk Forums online kursuslokale!

Workshop-forløbet er en kombination af:

  • Individuelle opgaver
  • Oplæg fra mig til refleksion og videre arbejde
  • Konkrete værktøjer, du kan tage med dig i dit videre virke som omsorgsaktivist (uanset i hvilken skala, det arbejde udfolder sig på; indeni dig, i samspil med dine omgivelser, familie, kollegaer, venner, online, som selvstændig – alt har værdi)

Du får et netværk af ligesindede, som du kan sparre med – også efter workshop-forløbet er afsluttet!

Alle opgaver og oplæg foregår online, og ligger frit tilgængeligt, så du kan tilgå dem, når du har tid!

Hvad kan jeg forvente af forløbet, og er jeg en del af målgruppen?

Forløbet ruster dig til den svære samtale – både med dig selv, din partner og andre.

Vigtigt at forstå her er: Formålet med workshoppen er ikke at ruste dig til at formidle en sandhed (de findes ikke!) – men snarere at formidle en nuancering af en fastlåst debat, på en kærlig og omsorgsfuld måde.

Følger du med på Kulturkritisk Forum, er du forgangsperson for en omsorgsrevolution. Uanset om du taler om det offentligt og privat, eller om tankerne stadig spirer inde i dig, og endnu ikke luftes for andre. Om du løsriver dig fra normerne og opfordrer andre til det samme, eller om du drømmer om at gøre det. Om du fortsat løber i hamsterhjulet og savner dine børn – men mærker en længsel kalde indeni dig. Hvis du følger mit virke på Kulturkritisk Forum er det fordi, tankerne vækker noget i dig – på et eller andet niveau.

Når du indgår i workshop-forløbet ‘Stå stærkt i din rolle som omsorgsaktivist‘, får du mulighed for at arbejde med de spørgsmål, bekymringer og tanker, du sidder med, i et trygt rum af ligesindede. Du får frit spil til at være dig selv i den form, du transformerer dig til efter disse tanker begynder i dig – uden at skulle forsvare eller forklare.

Jeg afholder to oplæg i vores lukkede online kursuslokale. Hovedemnerne for mine to oplæg vil være:

  • Den svære samtale: Hvordan taler jeg med mine omgivelser (og mig selv) om den viden, jeg har tilegnet mig før – og under foredraget?
  • Konkrete værktøjer i indsatsen som omsorgsaktivist

Du får et fællesskab omkring dine tanker, og gruppen står åben til fortsat sparring og networking deltagerne imellem, efter forløbet er afsluttet.

Forløbet er for dig, der ønsker sparring omkring hvordan du håndterer dine egne tanker om institutionalisering, og hvordan du håndterer den svære samtale. Det at forholde sig kritisk til den massive adskillelsesretorik, der omgiver institutionaliseringsbegrebet og turde udfordre tænkningen, uden at risikere at gøre skade på dine relationer. Hvordan taler vi om det, uden at udskamme og støde dem, vi elsker, fra os? ‘Stå stærkt i din rolle som omsorgsaktivist‘ er for dig, der ønsker at medvirke til en omsorgsrevolution, og ønsker sparring, værktøjer og fællesskab omkring hvordan du skal forvalte og formidle din indsigt, uden at gør mere skade end gavn.

Tilmeld dig workshop-forløbet ved at overføre 495 kr via MobilePay til tlf. 2115 9159. Angiv din e-mail adresse i emne-feltet ved overførsel. Du modtager herefter step 1 i forløbet i din mailbox. Har du spørgsmål? Fang mig på info@kulturkritiskforum.dk